Om oss

Vi er et lite Bergens selskap som utvikler treningsprodukter og vårt hovedprodukt er Wristcounter armbåndet. Det har vi selv utviklet og produsert. Det hele startet med at vi satt i liv en ide om et armbånd som man skulle kunne telle med. Bakgrunnen for et slikt produkt var basert på flere tilbakemeldinger om at mange ofte befant seg i trening situasjoner, der man ikke har den riktige klokken eller utstyret for å holde kontroll på tellingen under ulike aktiviteter. Et eksempel er intervalltrening eller svømming når man begynner å bli sliten og er usikker på om det er 5 eller 6 draget man har gjennomført!!

Derfor begynte vi å tenke over hva vi kunne lage som man kan ha på seg hele tiden, som ikke er ubehagelig, som ikke blir ødelagt, som man ikke trenger batteri/strøm til, som har et bra design og som man kan bruke til enkel telling i ulike situasjoner.

På bakgrunn av dette utviklet vi første versjon Wristcounter. Det var var et enkelt, funksjonelt, slitesterkt og trendy armbånd som kan brukes til enkel telling. Etter 3 år med utvikling og 5 versjoner av båndet har vi nå kommet frem til en versjon vi er svært godt fornøyd med og som vi håper mange der ute vil like.


BRUKSOMRÅDER

Kort om hvordan du kan du bruke armbåndet?
  Trening

  Telle runder i Crossfit, lengder i svømmehallen, runder rundt løpebanen, telle antall intervaller o.l

  Trening
  Armbåndet kan brukes i trening
  Hverdag

  Telle runder i strikking, huske ting, hvor mange bleier du har skiftet, hvor ofte har du gitt babyen mat o.l

  Hverdag
  Det kan brukes i hverdagen
  Leker

  Telle biler, hvor mange må de har scoret, lære å telle o.l

  Leker
  Barn kan lære
Armbåndet som kan brukes til enkel telling

Fordeler med armbåndet

Lett å bruke

Behagelig

Stillig design

Rimelig

NB! Fraktpris fremkommer ikke før du går til betaling.